عارف: موسوی و کروبی، مرگ اصلاحات را نزدیک کردهاند
پس از آنکه رهبر معظم انقلاب در فرمایشات تاریخی خود در جمع خبرگان رهبری، با اشاره به اقدامات برخی سیاسیون در نادیده گرفتن قانون و رای مردم، از اخراج این عده از چارچوب نظام خبر دادند، محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات ویکی از گزینه های اصلاح طلبان برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری نیز، در سخنانی، طیف سیاسی اصلاحات را به خاطر اقداماتی که بعد از انتخابات انجام داد، "جریانی رو به مرگ" نامید و تاکید کرده است:اصلاحات به این زودی بلند نمیشودو رو به مرگ میرود و مرگ اصلاحات با این کارهایی که ما کردیم، نزدیک است".
تندرویها و اقدامات ساختارشکنانه سران اصلاحات در حوادث بعد از انتخابات، صدای معاون اول رئیس دولت اصلاحات را هم در آورد.
بعد از آنکه اکثریت فعالان سیاسی کشور نسبت به عواقب اقدامات دشمن شادکن سران اصلاحات در ماههای بعد از انتخابات، به این افراد هشدار دادند، محمدرضا عارف، معاون اول سید محمد خاتمی در دولت اصلاحات هم از قانونشکنیها و هتک حرمتهای این افراد، به شدت انتقاد کرده است و در تایید سخنان چند روز پیش مقام معظم رهبری، جریان اصلاحات را "رو به مرگ" دانسته است.
محمدرضا عارف در جلسهای که با اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان داشته، با اشاره به اقدامات ساختارشکنانه سران اصلاحات در حوادث بعد از انتخابات که منجر به هتک حرمت نظام شد، گفته است: "این اشتباه بود که ما برای کنار زدن احمدینژاد، کل اصلاحات را در مقابل کل نظام قرار بدهیم و به مقدسات حمله کنیم".
عارف همچنین درباره کاندیداتوری میرحسین موسوی در انتخابات ریاستجمهوری گفته است: "من همان موقع گفتم موسوی نمیتواند رئیس جمهور دهه چهارم انقلاب باشد اما دوستان به حرف من گوش نکردند و حمل بر حسادت کردند و فکر کردند من خودم می خواهم کاندیدا شوم".
وی، طیف سیاسی اصلاحات را به خاطر اقداماتی که بعد از انتخابات انجام داد، "جریانی رو به مرگ" نامیده که "به این زودی از جا بلند نمیشود" و تاکید کرده است: "اصلاحات رو به مرگ میرود و مرگ اصلاحات با این کارهایی که ما کردیم، نزدیک است".
معاون رئیس دولت اصلاحات همچنین درباره آینده این جریان سیاسی و وضعیت حضور آن در عرصه سیاسی کشور گفته است: "من امید ندارم که اصلاحات به این زودی از جا بلند شود و به یک جریان سیاسی مقتدر تبدیل شود به این خاطر من میخواهم یک بنیاد به نام بنیاد امید تشکیل دهیم.می خواهم این بنیاد را با گرایشهای اقتصادی و مدیریتی وبا مدیران جوان و در چهارچوب نظام تشکیل دهم".
محمدرضا عارف همچنین نقش رهبری در هدایت صحیح کشور را کلیدی خوانده است و با بیان اینکه "من مقلد رهبری هستم و به ایشان کاملا اعتقاد دارم"، اظهار داشته است: "تضعیف و تخریب ایشان را برای خودم و دیگر دوستانم حرام میدانم".
فعالان سیاسی، انتقادات تند معاون اول سید محمد خاتمی از سران اصلاحات را نتیجه عملکرد این افراد در ماههای اخیر میدانند. عملکردی که باعث شده است تا افرادی نظیر محمد عطریانفر و سعید شریعتی هم لب به انتقاد از منش و روش اصلاحطلبان باز کنند.
میرحسین موسوی و مهدی کروبی به همراه سید محمد خاتمی، در دامن زدن به حوادث بعد از انتخابات و هتک حرمت و آبروی نظام نقش پررنگی ایفا کردند. این افراد حتی به رهنمودهای مقام معظم رهبری هم که بر پیگیر اعتراضشان از طریق قانونی تاکید کرده بودند، توجه نکردند و زمینه را برای حذف جریان اصلاحات از عرصه سیاسی کشور فراهم کردند.
رهبر معظم انقلاب با مداراهای پدرانه و رهنمودهای صریح و شفاف تلاش کردند تا این افراد را به دامان نظام بازگردانند ولی لجاجت و پافشاری این افراد بر تقابل مستقیم با نظام که با خوشحالی دشمنان ایران همراه شده بود، نهایتا به جایی رسید که پس از حضور دهها میلیونی مردم در راهپیماییهای 9 دی و 22 بهمن، سند حذف اصلاحطلبان از عرصه مسئولیتهای نظام امضا شد.
حضرت آیتالله خامنهای در ماه جاری در جمع نمایندگان مجلس خبرگان گفتند: "کسانی که حاضر نیستند اکثریت را قبول کنند، کسانی که آن انتخابات عظیم چهلمیلیونی ِ مایهی افتخار را زیر سوال میبرند، یک نقطهی قوت را برای نظام، میخواهند به یک نقطهی ضعف تبدیل کنند، اینها در واقع دارند خودشان را از یک کشتی نجات - که نظام اسلامی است - بیرون میاندازند ... ما هیچ کس را از نظام بیرون نمیکنیم؛ اما کسانی هستند که خودشان، خودشان را از نظام خارج میکنند؛ و صلاحیت حضور در چارچوب نظام اسلامی را از دست می دهند که از دست دادهاند".